Workshop Strongmini 

Waarom kiezen voor dit programma?

  Een échte sportschool op jouw eigen kdv

  Vaste toestellen, fijn lesprogramma, stoere trainer én te gekke muziek

 Instaptarief van € 199,99 excl. 21% BTW

√  Iedere aansluitende workshop kost € 59,99 excl. 21% BTW

√  Thematisch onderdompelen mogelijk, bijv. Kerststyle (meerprijs € 25,- excl. 21% BTW)

√  Per workshop zijn de reiskosten tot 125 km retour inbegrepen

Deze Special is geschikt voor:

  • kdv

Mobiele Gym

Sporten was nog nooit zo leuk! Met ons exclusieve programma 𝙎𝙩𝙧𝙤𝙣𝙜𝙢𝙞𝙣𝙞 haal jij een echte sportschool in huis!

Strongmini is dé complete mobiele gym voor kdv Nederland. We komen, zoals je van ons gewend bent, met al het materiaal op jouw eigen locatie en toveren het lokaal, de hal, het plein of grasveld om tot een fan-tas-tische gym.

14 verschillende onderdelen met gave toestellen waaronder: hometrainers, trampolines, loopbanden, roeiapparaten én bankdrukkers! Het lesprogramma, onder leiding van onze personal trainers, is specifiek voor de allerkleinsten van 2-4 jaar. De muziek en primaire kleuren prikkelen de zintuigen van de kinderen en staan garant voor 45 minuten beweegplezier.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Samen Excelleren”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

EXCLUSIEF VOOR HET KDV

Boek nu jouw Strongmini workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Strongmini te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang