WELKOM BIJ CLINIC FACTORY’S

VOORTZETTEN & DOORZETTEN

MIJN NAAM IS BAS KOFFIJBERG. WERKZAAM VOOR CLINIC FACTORY SINDS 2015. ALS LID VAN TEAM NL EN VOORMALIG NEDERLANDS KAMPIOEN SENIOREN, BRENG IK MET VEEL PLEZIER MIJN PASSIE OVER OP ANDEREN.  ZIE JE  MIJ, OF ÉÉN VAN MIJN TEAMLEDEN, BINNENKORT OOK OP JOUW LOCATIE?

VOOR VOORTGEZET ONDERWIJS

OP DE EIGEN LOCATIE

PROGRAMMA OP MAAT

Voortzetten en Doorzetten

Voorzetten en Doorzetten is een aantrekkelijk programma voor het Voortgezet Onderwijs waarin wij Judo als kapstok gebruiken om belangrijke thema’s als: agressieregulatie, pestpreventie en het vergroten van de weerbaarheid te behandelen. Eveneens wordt er aandacht besteedt aan het belang van doelen stellen en het bereid willen zijn om ergens hard voor te werken. Onze topjudoka’s kunnen als geen ander het belang hiervan overbrengen op uw leerlingen.

Dagdelen
Binnen het dagdeelprogramma kunt u de clinics naar eigen voorkeur indelen als ochtend- of middagprogramma. Je hebt hierin de mogelijkheid om al vanaf 1 clinic ons programma in te roosteren. Uiteraard compleet verzorgd met judomatten en -pakken op jouw locatie.

Lessenreeksen
Bent je toch meer geïnteresseerd in een langduriger aanbod van clinics gegeven door één van onze topjudoka’s? In overleg kunnen wij ook tegen een gereduceerd uurtarief voor een langere periode dit unieke aanbod verzorgen. De clinics kun je naar eigen voorkeur indelen, bijvoorbeeld tijdens de reguliere gymlessen. Het valt uiteraard aan te bevelen om deze, gezien de efficiency, zoveel als mogelijk achter elkaar in te plannen.

Een offerte aanvragen

  Voor welke doelgroep? (verplicht)

  In welk programma heeft u interesse? (verplicht, meerdere opties mogelijk)

  Maak kennis met onze toppers:

  Glen Koper
  Glen Koper
  Bas Koffijberg
  Bas Koffijberg
  Maoui van Schagen
  Maoui van Schagen
  Bas van Empelen
  Bas van Empelen

  Onze referenties: