VALLEN EN OPVANG

Waarom kiezen voor dit programma?

  Trainen met een échte (ex) topjudoka

  Complete dojo op jouw eigen locatie (judomatten en judopakken inbegrepen)

 Instaptarief: € 199,99 excl. 21% BTW

√  Iedere aansluitende clinic kost € 59,99 excl. 21% BTW

√  Thematisch onderdompelen mogelijk, bijv. Kerststyle (meerprijs € 25,- excl. 21% BTW)

√  Per clinic zijn de reiskosten tot 125 km retour inbegrepen

√  Doorlopende leerlijn mogelijk (3-lessenreeks)

Deze Special is geschikt voor:

  • kdv, bso én primair onderwijs

Nederlands grootste judoprogramma voor de Kinderopvang

Met meer dan 10.000 deelnemende kinderen per jaar is Vallen en Opvang uitgegroeid tot hét judoprogramma voor de kinderopvang in Nederland. Natuurlijk ook inzetbaar binnen het primair onderwijs. Op een verantwoorde wijze worden items behandeld als: respect, vertrouwen, valbreken, leren luisteren en omgaan met winst & verlies.

Het programma wordt door het merendeel van onze partners ingezet als invulling óf aanvulling op hun bestaande programmering, waarbij er een concrete vertaalslag gemaakt wordt naar de van kracht zijnde beleidsthema’s. Te boeken tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt gejudood op échte judomatten en voor ieder kind is een judopak in bruikleen aanwezig. Gewoon, op jouw eigen locatie. Onze tarieven zijn transparant opgebouwd, bestaande uit onder meer: organisatie & coördinatie, inzet lesprogramma, inzet (ex) topjudoka,  inzet logistiek ondersteunend personeel, huur materialen en de reiskosten.

KDV
Binnen het KDV valt er een onderverdeling te maken naar dreumesjudo: 1,5 tot 2,5 jaar en tuimeljudo: 2,5 tot 4 jaar. We spitsen toe op: de ontwikkeling van coördinatie en het vergroten van het zelfvertrouwen. Thema’s die verwerkt zijn binnen de oefenstof zijn onder meer: veilig leren vallen, contact maken met elkaar én leren luisteren. De speelse oefeningen worden op een begrijpelijke manier uitgelegd en voorgedaan, met extra oog voor herhaling. Voor beide modules geldt een maximale groepsgrootte van 14 kinderen per clinic. De clinic kan worden gehouden in een vrijstaand lokaal óf de centrale hal, mocht een gymzaal of aparte speelruimte niet voorhanden zijn.

BSO en Primair onderwijs
Binnen de BSO en het primair onderwijs (4 t/m 13 jaar) is het programma gericht op het aanleren van de basisbeginselen van het judo. Korte uitleg en uitdagende oefeningen wisselen elkaar op een speelse manier af. De kinderen gaan echt leren judo, uiteraard staat veiligheid hierin voorop. Maximale groepsgrootte van 20 kinderen per clinic. De clinic kan worden gehouden in de gymzaal en/of speelzaal. Indien je het programma wenst in te zetten als los dagdeel, is het prima haalbaar om met verschillende leeftijden door elkaar deel te nemen. Voor een lessenreeks (max. 3 weken) adviseren wij een onderverdeling te maken op leeftijd, te weten: 2,5-4 (kdv) 4 t/m 6 jaar en een 7+ groep.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“STRENG MET EEN GLIMLACH”

Mijn naam is Glen Koper. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2014. Als vijfvoudig Nederlands Kampioen bij de junioren breng ik dagelijks mijn passie over op de kinderen. Mijn motto? Streng met een glimlach en ieder kind stappen laten zetten op zijn of haar eigen niveau. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR KDV, BSO EN PO

Boek nu jouw Vallen en Opvang programma

Wat leuk dat je interesse hebt om Vallen en Opvang te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang