Wat wij doen

Clinic Factory is een dynamisch sportpromotie- en sportbemiddelingsbureau opgericht in het Olympische jaar 2012. Landelijk staan wij garant voor de organisatie van unieke sportieve workshops & clinics, maar ook voor het matchen van tijdelijke en vaste (sportief) pedagogisch medewerkers via ons label Clinic Factory .Works. Van de kinderopvangsector en het onderwijs tot campings & vakantieparken. Sportief. Gezond. Inspirerend!

Kinderopvang

Binnen de kinderopvangsector fungeren wij als dé samenwerkingspartner bij het vormgeven van een kwalitatief sportief activiteitenaanbod. Wij bieden een breed scala aantrekkelijke workshops en clinics aan. Gericht op spelenderwijs leren, samenwerken, weerbaarheid, zelfvertrouwen en bovenal plezier ervaren in bewegen. Onze kdv en bso programma’s worden ingezet als invulling óf aanvulling op de bestaande programmering, waarbij een concrete vertaalslag gemaakt wordt naar de van kracht zijnde beleidsthema’s. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de flexpool sportief pedagogisch medewerkers. Prettig in tijden van onderbezetting, drukte of ziekte.

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
LINKEDIN

Onderwijs

Het merendeel van de workshops en clinics die wij aanbieden voor de kinderopvang zijn ook te reserveren binnen het primair onderwijs. Binnen het voortgezet onderwijs is het exclusieve judoprogramma Voortzetten en Doorzetten een absolute aanrader. Onder de bezielende leiding van een échte topjudoka gaan de leerlingen op een interactieve wijze aan de slag met het belang van doelen stellen, focussen en leren om ergens hard voor te werken.
Neem ook eens contact met ons op in het geval van onderbezetting of last minute uitval, wij ondersteunen graag.

Campings en Vakantieparken

Het animatieprogramma van jouw camping, vakantiepark of jeugdkamp uitbreiden met onze programma’s? Goed idee! Wij komen met materiaal en een (ex)topsporter bij jou langs langs om clinics en workshops te geven aan gasten van alle leeftijden. Doordat de programma’s eveneens ingezet kunnen worden als tof ouder-kind concept sluit het naadloos aan op de overtuiging om tijdens de vakantie écht tijd door te brengen met elkaar en gezamenlijk leuke activiteiten te beleven.