Wat wij doen

Clinic Factory is een dynamisch sportpromotie- en sportbemiddelingsbureau opgericht in het Olympische jaar 2012. Landelijk staan wij garant voor de inhuur van kwalitatieve sportinstructeurs, flexibele pedagogische medewerkers en de organisatie van sportieve workshops & clinics. Van de kinderopvangsector tot het onderwijs en van vakantieparken tot sportverenigingen. Altijd op jouw eigen locatie, verzorgd met materiaal én een allround trainer of (ex)topsporter uit onze eigen gelederen voor de groep. Dat noemen wij Sportief, Gezond en Inspirerend.

Kinderopvang

Binnen de kinderopvangsector fungeren wij als dé samenwerkingspartner bij het vormgeven van een kwalitatief sportief activiteitenaanbod. Wij bieden een breed scala aantrekkelijke workshops en clinics aan. Van Judo tot Fitness en van Rugby tot Streethockey. Gericht op spelenderwijs leren, samenwerken, weerbaarheid, zelfvertrouwen en bovenal plezier ervaren in bewegen. Onze programma’s worden ingezet als invulling óf aanvulling op de bestaande programmering, waarbij een concrete vertaalslag gemaakt wordt naar de van kracht zijnde beleidsthema’s. Inzetbaar voor het KDV en de BSO. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze flexpoule van sportieve pedagogische medewerkers. Prettig in tijden van onderbezetting, drukte of ziekte.

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

Onderwijs

Het merendeel van de workshops en clinics die wij aanbieden voor de kinderopvang zijn ook te reserveren binnen het primair onderwijs. Binnen het voortgezet onderwijs is het exclusieve judoprogramma Voortzetten en Doorzetten een absolute aanrader. Onder de bezielende leiding van een échte topjudoka gaan de leerlingen op een interactieve wijze aan de slag met het belang van doelen stellen, focussen en leren om ergens hard voor te werken.
Neem ook eens contact met ons op in het geval van onderbezetting of last minute uitval, wij ondersteunen graag.

Campings en Vakantieparken

Het animatieprogramma van jouw camping, vakantiepark of jeugdkamp uitbreiden met onze programma’s? Goed idee! Wij komen met materiaal en een (ex)topsporter bij jou langs langs om clinics en workshops te geven aan gasten van alle leeftijden. Doordat de programma’s eveneens ingezet kunnen worden als tof ouder-kind concept sluit het naadloos aan op de overtuiging om tijdens de vakantie écht tijd door te brengen met elkaar en gezamenlijk leuke activiteiten te beleven.

Verjaardagsfeestjes

Wist je dat je onze sportworkshops en clinics óók kunt inzetten als sportief verjaardagsfeestje? De workshops worden op maat ingezet en natuurlijk feestelijk aangekleed. Je kunt kiezen uit: Judo, Strongman, Zeskamp, Basketbal, Streethockey en fitboksen. Gewoon bij jou thuis, of in een (sport)accommodatie naar keuze.

Verenigingen

Nieuwe leden triggeren om zich aan te sluiten bij jouw vereniging of bestaande leden in het zonnetje zetten? Onze dagdeelclinics lenen zich hier uitstekend voor. Onze topsporters staan te popelen om hun tips en trics te delen met de deelnemers! Wij geloven in kruisbestuiving van sporten en leren van elkaar. Onze programma’s zijn dan ook inzetbaar voor iedere vereniging in Nederland.

Gemeenten en non-profit

Onze programma’s bieden een concrete invulling van het sportbeleid van Gemeenten en/of non-profit organisaties. Of het nu gaat om verhoging van sportparticipatie, aansluiten op thema activiteiten, het tegengaan van overgewicht of het realiseren van doorstroming naar de lokale sportverenigingen. Tip: neem eens een kijkje bij het judoprogramma Vallen en Opvang. Deze wordt door diverse Gemeenten, waaronder Baarn en Zandvoort ingezet.

Bedrijfsleven

Het programma Trainen met een Topjudoka van Clinic Factory is er voor het bedrijfsleven om in te zetten als teambuilding- en/of onboarding programma. Op een laagdrempelige manier wordt de vertaalslag gemaakt tussen topsport en het bedrijfsleven. De deelnemers worden in hun kracht gezet en krijgen op een inspirerende manier tools mee welke direct toepasbaar zijn binnen het eigen werkveld. Inzetbaar binnen de eigen kantoor omgeving of een (sport)accomodatie naar keuze. Het programma is voorzien van judomatten, (ex) topjudoka, materiaal een lesprogramma op maat. Ondersteunend personeel is aanwezig om alles in goede banen te leiden.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Heb je vragen over één van onze programma’s of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem gerust contact op, onze ervaren medewerkers staan je met veel plezier te woord.

Contact