OVER ONS2020-01-17T09:03:51+00:00

Wat wij doen

Clinic Factory is een dynamisch sportmarketingbureau opgericht in het Olympische jaar 2012. Landelijk staan wij garant voor de inhuur van kwalitatieve sportinstructeurs en de organisatie van sportieve workshops & clinics. Van de kinderopvangsector tot het onderwijs en van vakantieparken tot sportverenigingen. Altijd op jouw eigen locatie, verzorgd met materiaal én een allround trainer of (ex)topsporter uit onze eigen gelederen voor de groep. Dat noemen wij Sportief, Gezond en Inspirerend.

Kinderopvang

Binnen de kinderopvangsector fungeren wij als dé samenwerkingspartner bij het vormgeven van een kwalitatief sportief activiteitenaanbod. Wij bieden een breed scala aantrekkelijke workshops en clinics aan. Van Judo tot Fitness en van Rugby tot Streethockey. Gericht op spelenderwijs leren, samenwerken, weerbaarheid, zelfvertrouwen en bovenal plezier ervaren in bewegen. Tevens is het mogelijk om tijdelijk sportinstructeurs in te huren i.v.m. onderbezetting, drukte of ziekte. Onze programma’s worden ingezet als invulling óf aanvulling op de bestaande programmering, waarbij een concrete vertaalslag gemaakt wordt naar de van kracht zijnde beleidsthema’s. Inzetbaar voor zowel het KDV alsmede de BSO. Wij bieden al programma’s aan vanaf de leeftijd 1,5 jaar!

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

Onderwijs

Het merendeel van de workshops en clinics die wij aanbieden voor de kinderopvang zijn ook te reserveren binnen het primair onderwijs. Binnen het voortgezet onderwijs is het exclusieve judoprogramma Voortzetten en Doorzetten een absolute aanrader. Onder de bezielende leiding van een échte topjudoka gaan de leerlingen op een interactieve wijze aan de slag met het belang van doelen stellen, focussen en leren om ergens hard voor te werken.
Neem ook eens contact met ons op in het geval van onderbezetting of last minute uitval, wij ondersteunen graag.

Campings en Vakantieparken

Het animatieprogramma van jouw camping, vakantiepark of jeugdkamp uitbreiden met onze programma’s? Goed idee! Wij komen met materiaal en een (ex)topsporter bij jou langs langs om clinics en workshops te geven aan gasten van alle leeftijden. Doordat de programma’s eveneens ingezet kunnen worden als tof ouder-kind concept sluit het naadloos aan op de overtuiging om tijdens de vakantie écht tijd door te brengen met elkaar en gezamenlijk leuke activiteiten te beleven.

Bedrijfsleven

Binnen het bedrijfsleven bieden wij een tweetal aantrekkelijke teambuildingsprogramma’s aan. Trainen met een Topatleet is bij uitstek geschikt om jouw collega’s nét dat laatste zetje in de rug te geven in aanloop naar een businessrun. Voor onboarding stap je samen met je team de judomat op en ervaar je de raakvlakken tussen topsport en het bedrijfsleven.

Verenigingen

Nieuwe leden triggeren om zich aan te sluiten bij jouw vereniging of bestaande leden in het zonnetje zetten? Onze dagdeelclinics lenen zich hier uitstekend voor. Onze topsporters staan te popelen om hun tips en trics te delen met de deelnemers! Wij geloven in kruisbestuiving van sporten en leren van elkaar. Onze programma’s zijn dan ook inzetbaar voor iedere vereniging in Nederland.

Gemeenten en non-profit

Onze programma’s bieden een concrete invulling van het sportbeleid van Gemeenten en/of non-profit organisaties. Of het nu gaat om verhoging van sportparticipatie, aansluiten op thema activiteiten, het tegengaan van overgewicht of het realiseren van doorstroming naar de lokale sportverenigingen. Tip: neem eens een kijkje bij het judoprogramma Vallen en Opvang. Deze wordt door diverse Gemeenten, waaronder Baarn en Zandvoort ingezet.

Particulieren

De personal training programma’s van Clinic Factory zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Altijd op de eigen locatie, programma’s op maat plus uitgebreide lifestyle analyses gebaseerd op onder meer: voeding, houding en leeftijd.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Heb je vragen over één van onze programma’s of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem gerust contact op, onze ervaren medewerkers staan je met veel plezier te woord.

Contact