Clinic | Trainen met een Topatleet2019-05-17T11:39:56+00:00

Project Description

Trainen met een Topatleet

Waarom kiezen voor dit programma?

  Toffe boost in aanloop naar een businessrun

√  Ledenwerving en -behoud

  Trainen met (ex) topatleten

 Maatwerk, prijs op aanvraag

Geschikt voor:

  • Bedrijfsleven, verenigingen, campings en vakantieparken
Een offerte aanvragen voor dit programma

Verras jouw leden, werknemers en gasten

Trainen met een Topatleet is inzetbaar als los dagdeel voor bedrijven, BSO’s,  hardloopevenementen, loopgroepen en atletiekverenigingen. Er wordt getraind onder leiding van een échte topatatleet. Gewoon, op jouw eigen locatie.

Bedrijfsleven
Als kers op de taart voor werknemers die hard aan het trainen zijn voor een businessrun. Hoe tof is het om één van de laatste trainingen in de voorbereiding tip en trics te ontvangen van een échte topatleet? Het programma kent een interactief karakter waarbij er in een tijdsbestek van 60 minuten diverse hardloop gerelateerde oefeningen in een uitdagend circuitvorm zullen worden aangeboden. Elementen als focus houden op de juiste looptechniek, energiebesparing maar ook een stukje ‘doorzetten’ zijn op een laagdrempelige manier geïntegreerd in de lesstof. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen voor iedere deelnemer, voor materiaal wordt gezorgd.

Evenementen
Jouw loopevenement een extra boost geven? Met het ontvangen van echte topatleten op locatie wordt jouw evenement gegarandeerd een nog groter succes. Leuk om in te zetten in aanloop naar een kidsrun óf om cadeau te geven aan de winnaars van de businessrun.

Verenigingen en loopgroepen
Nieuwe leden aan jouw loopgroep of vereniging binden? Of bestaande leden eens extra motiveren? Het programma leent zich hier uitstekend voor en is ideaal om in te zetten tijdens een open dag of als aanvulling op een reguliere training. Inzetbaar op/rondom jouw eigen vereniging.

Campings & vakantieparken
Het programma sluit naadloos aan op de bestaande animatie activiteiten. Leuk om in te zetten als heerlijke ochtendrun, of in de vorm van een circuit waarbij jong en oud diverse atletiekonderdelen langslopen.

“de Nederlands RECORDHOUDER”

Mijn naam is Bjorn Blauwhof. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Als Nederlands recordhouder op de 4×400 meter breng ik met veel plezier mijn passie over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BEDRIJFSLEVEN, VERENIGINGEN EN CAMPINGS

Boek nu jouw Trainen met een Topatleet programma

Wat leuk dat je interesse hebt om Trainen met een Topatleet te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Het was echt super! Bedankt!

Marloes, Hamilton Bright