Trainen met een Topjudoka

Waarom kiezen voor dit programma?

  Kwalitatieve boost animatieprogramma

√  Teambuilding en retentie

  Trainen met een (ex) topjudoka

√  Ondersteunend personeel inbegrepen

√  € 520,- excl. 21% BTW

√  Iedere aansluitende clinic kost € 150,- excl. 21% BTW

√  Reiskosten inclusief

Deze Special is geschikt voor:

  • Campings, vakantieparken en verenigingen

Verras jouw gasten en/of leden

Trainen met een Topjudoka is inzetbaar als los dagdeel voor campings, vakantieparken én (sport)verenigingen. Er wordt getraind onder leiding van een échte topjudoka. Gewoon, op jouw eigen locatie.

Campings & vakantieparken
Bij uitstek de perfecte gelegenheid om met het hele gezin een uitdagende activiteit te beleven tijdens het verblijf op jouw camping of vakantiepark. Het programma sluit naadloos aan op het reguliere animatieprogramma.

Tijdens de stoere clinic Trainen met een Topjudoka wordt er op een leuke, interactieve en respectvolle wijze items behandeld als: valbreken, de kunst van het luisteren en omgaan met winst en verlies. Uitdagende oefeningen wisselen elkaar op een speelse manier af. Er wordt gejudood op een echte judomat en voor iedereen is een judopak beschikbaar. We toveren de recreatieruimte om tot een heuse dojo. Het programma staat onder leiding van een (ex) team NL topjudoka. Hajime!

Verenigingen
Nieuwe leden aan jouw vereniging binden? Of bestaande leden eens extra motiveren? Het programma leent zich hier uitstekend voor en is ideaal om in te zetten tijdens een open dag, jubileum of als aanvulling op een reguliere training. Inzetbaar op/rondom jouw eigen vereniging. Wij geloven in kruisbestuiving van sporten en zijn er dus voor íedere (sport)vereniging in Nederland. Verzorgd met judomatten -en pakken op locatie. (n.v.t. voor judoverenigingen)

“Voormalig KAMPIOEN VAN NEDERLAND”

Mijn naam is Bas Koffijberg. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2015. Als lid van Team NL en voormalig Nederlands Kampioen senioren breng ik met veel plezier mijn passie over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR CAMPINGS, VAKANTIEPARKEN EN VERENIGINGEN

Boek nu jouw Trainen met een Topjudoka programma

Wat leuk dat je interesse hebt om Trainen met een Topjudoka te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Juist door de inzet van deze activiteit komen onze gasten terug. Erg prettig is dat alles tot in detail voor ons geregeld wordt.

Robbert Northolt, Ardoer Scheldeoord

Wij kijken terug op een hele leuke, gezellige dag met een mooie clinic van Bas. Kortom geslaagd!

Secretaris judovereniging Borger, Judovereniging Borger