Clinic | Trainen met een Topjudoka2019-05-20T13:45:39+00:00

Project Description

Trainen met een Topjudoka

Waarom kiezen voor dit programma?

  Teambuilding en onboarding

√  Kwalitatieve boost animatieprogramma

  Trainen met (ex) topjudoka’s

 Maatwerk, prijs op aanvraag

Geschikt voor:

  • Bedrijfsleven, verenigingen, campings én vakantieparken.
Een offerte aanvragen voor dit programma

Verras jouw personeel, gasten of leden

Trainen met een Topjudoka is inzetbaar als los dagdeel voor bedrijven, campings & vakantieparken en sportverenigingen. Er wordt getraind onder leiding van een échte topjudoka. Gewoon, op jouw eigen locatie.

Bedrijfsleven
Het programma binnen het bedrijfsleven is ideaal inzetbaar als teambuildings en/of onboardingsactiviteit. Stap samen met jouw medewerkers / collega’s de judomat op en ervaar de kracht die deze sport in zich heeft. Op een interactieve wijze wordt er binnen de oefeningen een vertaalslag gemaakt tussen topsport en het bedrijfsleven. De clinics kunnen op de eigen bedrijfslocatie georganiseerd worden, de kantine volstaat hierin veelal.

Campings & vakantieparken
Bij uitstek de perfecte gelegenheid om met het hele gezin een uitdagende activiteit te beleven tijdens het verblijf op jouw camping of vakantiepark. Het programma sluit naadloos aan op de bestaande animatie activiteiten. Voor jong en oud bieden wij op interactieve wijze uitdagende oefeningen aan. Qua ruimte volstaat veelal de animatiezaal die omgetoverd wordt tot een heuse dojo. De clinics kunnen bij lekker weer buiten georganiseerd worden.

Verenigingen
Nieuwe leden aan jouw vereniging binden? Of bestaande leden eens extra motiveren? Het programma leent zich hier uitstekend voor en is ideaal om in te zetten tijdens een open dag, jubileum of als aanvulling op een reguliere training. Inzetbaar op/rondom jouw eigen vereniging. Wij geloven in kruisbestuiving van sporten en zijn er dus voor íedere sportvereniging in Nederland. Verzorgd met judomatten -en pakken op locatie. (n.v.t. voor judoverenigingen)

“Voormalig KAMPIOEN VAN NEDERLAND”

Mijn naam is Bas Koffijberg. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2015. Als lid van Team NL en voormalig Nederlands Kampioen senioren breng ik met veel plezier mijn passie over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BEDRIJVEN, VERENIGINGEN EN PARKEN

Boek nu jouw Trainen met een Topjudoka programma

Wat leuk dat je interesse hebt om Trainen met een Topjudoka te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Juist door de inzet van deze activiteit komen onze gasten terug. Erg prettig is dat alles tot in detail voor ons geregeld wordt.

Robbert Northolt, Ardoer Scheldeoord

Wij kijken terug op een hele leuke, gezellige dag met een mooie clinic van Bas. Kortom geslaagd!

Secretaris judovereniging Borger, Judovereniging Borger