Clinic | Voortzetten en Doorzetten2020-01-17T09:00:57+00:00

Project Description

Voortzetten en Doorzetten

Waarom kiezen voor dit programma?

  Omgaan met winst en verlies

√  Doelen stellen en ergens voor willen werken

  Trainen met (ex) topjudoka’s

 Maatwerk, prijs op aanvraag

Geschikt voor:

  • Voorgezet Onderwijs
Een offerte aanvragen voor dit programma

Verras jouw leerlingen

Voorzetten en Doorzetten is een aantrekkelijk programma voor het Voortgezet Onderwijs waarin wij Judo als kapstok gebruiken om belangrijke thema’s als: agressieregulatie, pestpreventie en het vergroten van de weerbaarheid te behandelen. Eveneens wordt er aandacht besteedt aan het belang van doelen stellen en het bereid willen zijn om ergens hard voor te werken. Onze topjudoka’s kunnen als geen ander het belang hiervan overbrengen op jouw leerlingen.

Dagdelen
Binnen het dagdeelprogramma kun je de clinics naar eigen voorkeur indelen als ochtend- of middagprogramma. Je hebt hierin de mogelijkheid om al vanaf 1 clinic ons programma in te roosteren. Uiteraard compleet verzorgd met judomatten en -pakken op jouw locatie.

Lessenreeksen
Bent je toch meer geïnteresseerd in een langduriger aanbod van clinics gegeven door één van onze topjudoka’s? In overleg kunnen wij ook tegen een gereduceerd uurtarief voor een langere periode dit unieke aanbod verzorgen. De clinics kun je naar eigen voorkeur indelen, bijvoorbeeld tijdens de reguliere gymlessen. Het valt uiteraard aan te bevelen om deze, gezien de efficiency, zoveel als mogelijk achter elkaar in te plannen.

“Voormalig KAMPIOEN VAN NEDERLAND”

Mijn naam is Bas Koffijberg. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2015. Als lid van Team NL en voormalig Nederlands Kampioen senioren breng ik met veel plezier mijn passie over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

EXCLUSIEF VOOR HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Boek nu jouw Voortzetten en Doorzetten programma

Wat leuk dat je interesse hebt om Voortzetten en Doorzetten te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Juist door de inzet van deze activiteit komen onze gasten terug. Erg prettig is dat alles tot in detail voor ons geregeld wordt.

Robbert Northolt, Ardoer Scheldeoord

Wij kijken terug op een hele leuke, gezellige dag met een mooie clinic van Bas. Kortom geslaagd!

Secretaris judovereniging Borger, Judovereniging Borger