Dagdeel Pow3r Sports

Waarom kiezen voor dit programma?

√  3 stoere sporten in 1

√  Overal inzetbaar

  Trainen met een allround sportinstructeur

  € 524,- excl. 21% BTW

  Iedere aansluitende workshop kost € 150,- excl. 21% BTW

  Reiskosten inclusief

Deze Special is geschikt voor:

  • campings en vakantieparken

3 in 1

Stoer en krachtig! Zo kun je het Pow3r Sports programma het beste omschrijven. De samenstelling van het pakket is gevarieerd en bestaat uit de drie coole activiteiten: Fitness, Boksen en Rugby. Test je fitheid op het uitgezette fitnessparcours vol gave onderdelen. Ervaar het echte Rocky gevoel wanneer je de bokshandschoenen aantrekt en last but not least Rugby. Welk team kan het beste de scrum en wie is het meest behendig in het passeren van z’n medespeler?

Het programma staat onder leiding van een gecertificeerde allround trainer met de garantie dat je na afloop weer helemaal opgeladen bent!

Het dagdeel kent een duur van 3 x 60 minuten aansluitend. Iedere activiteit is opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per activiteit.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Samen Excelleren”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR CAMPINGS EN VAKANTIEPARKEN

Boek nu jouw dagdeel Pow3r Sports

Wat leuk dat je interesse hebt om het dagdeel Pow3r Sports te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang