Workshop (Fit)boksen

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Weerbaarheid

√  Uitdagend circuit

  Trainen met een allround sportinstructeur

  Instaptarief: € 174,99 excl. 21% BTW

  Iedere aansluitende workshop kost € 79,99 excl. 21% BTW

 Per workshop zijn de reiskosten tot 50 km retour inbegrepen.

√  Doorlopende leerlijn mogelijk (3-lessenreeks)

Deze Essential is geschikt voor:

  • kdv, bso en primair onderwijs

Snel Weerbaar

Bokshandschoenen aan en gaan! De coole jeugdworkshop (fit)boksen biedt de kinderen een heerlijke veilige uitlaatklep. Bokszakken, bokspads, het zit er allemaal in!

Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen (bokshandschoenen, pads en zakken) wordt gezorgd. Qua accommodatie volstaat een speelzaal of gymzaal. Bij lekker weer kan de workshop ook buiten gegeven worden op een plein, grasveld of sportveld.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten voor de bso (45 minuten kdv) en is opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 kinderen per BSO workshop (14 kinderen binnen het kdv).

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Streng met een glimlach”

Mijn naam is Glen Koper. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2014. Als voormalig topsporter breng ik dagelijks mijn passie over op de kinderen. Mijn motto? Streng met een glimlach en ieder kind stappen laten zetten op zijn of haar eigen niveau. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR KDV, BSO en PO

Boek nu jouw (Fit)boks workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop (Fit)boksen te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang