Workshop

Fitness

Waarom kiezen voor dit programma?

 Energiek en fit

√  Kan zowel binnen als buiten gegeven worden

  Trainen met een allround sportinstructeur

 Instaptarief: € 174,99 excl. 21% BTW

  Iedere aansluitende workshop kost € 79,99 excl. 21% BTW

 Per workshop zijn de reiskosten tot 50 km retour inbegrepen

√  Doorlopende leerlijn mogelijk (3-lessenreeks)

Deze Essential is geschikt voor:

  • bso en primair onderwijs

Voor iedere Kinderopvang & school in Nederland

De workshop Fitness is gericht op plezier ervaren in bewegen en het verbeteren van de conditie, coördinatie én samenwerkend vermogen. Gewoon, op jouw eigen bso of basisschool.

Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde trainer en aan de hand van een breed scala veilige en functionele fitnessattributen. Het uitgangspunt van de workshop is om plezier te ervaren in sporten en leren om op een goede manier te bewegen. In honkvorm worden oefeningen toegepast die specifiek gericht zijn op de verbetering van de motoriek en het coördinatievermogen. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Dit alles op een speelse en no-nonsense wijze, met een lesinhoud welke op maat wordt ingestoken afhankelijk van het niveau van de groep.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“WEES ALTIJD JEZELF”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik mijn passie voor gezond leven over op de kinderen. Mijn motto? Wees altijd jezelf, vanuit daar kun je excelleren. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO EN PO

Boek nu jouw Fitness workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Fitness te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang