Project Description

Workshop | Fitness 

BLIJ EN STERK

Waarom kiezen voor dit programma?

Energiek en fit

Kan zowel binnen als buiten gegeven worden

  Trainen met een allround sportinstructeur

  Prijsrange instaptarief: € 149,99 ↔ € 199,99 excl. 21% BTW (afhankelijk van totale workshop afname)

  Iedere aansluitende workshop kost € 59,99 excl. 21% BTW

  Per workshop zijn de reiskosten tot 125 km retour inbegrepen.

Geschikt voor:

  • bso, primair onderwijs én verjaardagspartijtjes
Een offerte aanvragen voor dit programma

Voor iedere Kinderopvang & school in Nederland

De workshop Fitness is gericht op plezier ervaren in bewegen en het verbeteren van de conditie, coördinatie én samenwerkend vermogen. Gewoon, op jouw eigen bso of basisschool.

De workshop is inzetbaar in de vorm een losse les of via één van onze aantrekkelijke pakketbundels, waarbij geldt: hoe meer workshops je afneemt des te voordeliger het tarief. Deze bundels kun je naar eigen inzicht flexibel verdelen over jouw locaties (mix & match van sporten is mogelijk). Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde trainer en aan de hand van een breed scala veilige en functionele fitnessattributen.

Het uitgangspunt van de workshop is om plezier te ervaren in sporten en leren om op een goede manier te bewegen. In honkvorm worden oefeningen toegepast die specifiek gericht zijn op de verbetering van de motoriek en het coördinatievermogen. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Dit alles op een speelse en no nonsense wijze, met een lesinhoud welke op maat wordt ingestoken afhankelijk van het niveau van de groep.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“WEES ALTIJD JEZELF”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik mijn passie voor gezond leven over op de kinderen. Mijn motto? Wees altijd jezelf, vanuit daar kun je excelleren. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO EN PO

Boek nu jouw Blij en Sterk programma

Wat leuk dat je interesse hebt om Blij en Sterk te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang