Workshop | Handbal2019-09-30T09:12:40+00:00

Project Description

Workshop Handbal

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Samenspel

√  Binnen en buiten

  Trainen met een allround sportinstructeur

  Al inzetbaar vanaf € 75,- excl. BTW per workshop

Geschikt voor:

  • bso, primair onderwijs én verjaardagspartijtjes
Een offerte aanvragen voor dit programma

Samen Spelen

Hoe goed ben jij in het vangen van de bal én welk team krijgt de meeste doelpunten door de bal in het doel van de tegenstander te werpen?! De jeugdworkshop Handbal is gericht op plezier, coördinatie, snelheid en het leren werken in teamverband. Gewoon op jouw eigen bso of basisschool.

De workshop is inzetbaar in de vorm van een losse les of via één van onze aantrekkelijke pakketbundels, waarbij een nog voordeliger tarief per les van toepassing is. Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen wordt gezorgd (o.a. handballen en -doelen). Benodigde locatie: gymzaal, speelruimte, ruim grasveld, sportveld of plein.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten, opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per les.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Plezier, aandacht en geduld”

Mijn naam is Bas Koffijberg en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2015. Als topjudoka (lid Team NL) en sportinstructeur breng ik dagelijks met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO PO EN FEESTJES

Boek nu jouw Handbal workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Handbal te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang