Project Description

Workshop Rugby

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Stoer en uitdagend

√  Heerlijke activiteit voor in de zomermaanden

  Trainen met een allround sportinstructeur

  Prijsrange instaptarief: € 149,99 ↔ € 199,99 excl. 21% BTW (afhankelijk van totale workshop afname)

  Iedere aansluitende workshop kost € 59,99 excl. 21% BTW

 Per workshop zijn de reiskosten tot 125 km retour inbegrepen.

Geschikt voor:

  • bso en pimair onderwijs
Een offerte aanvragen voor dit programma

Samen Doorzetten

Hoe goed ben jij in penalty kicks én welk team is het beste in de scrum?! De jeugdworkshop Rugby  is gericht op weerbaarheid, het beste uit jezelf halen en het leren werken in teamverband. Gewoon op jouw eigen bso of basisschool.

De workshop is inzetbaar in de vorm een losse les of via één van onze aantrekkelijke pakketbundels, waarbij geldt: hoe meer workshops je afneemt des te voordeliger het tarief. Deze bundels kun je naar eigen inzicht flexibel verdelen over jouw locaties (mix & match van sporten is mogelijk). Zowel tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen wordt gezorgd (o.a. rugbyballen en rugbypalen). Benodigde locatie: ruim grasveld, sportveld of plein.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten, opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per les.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“WEES ALTIJD JEZELF”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik mijn passie voor gezond leven over op de kinderen. Mijn motto? Wees altijd jezelf, vanuit daar kun je excelleren. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO EN PO

Boek nu jouw Rugby workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Rugby te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Juist door de inzet van deze activiteit komen onze gasten terug. Erg prettig is dat alles tot in detail voor ons geregeld wordt.

Robbert Northolt, Ardoer Scheldeoord

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang