Project Description

Workshop Rugby

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Stoer en uitdagend

√  Heerlijke activiteit voor in de zomermaanden

  Instaptarief: € 174,99 excl. 21% BTW

  Iedere aansluitende workshop kost € 69,99 excl. 21% BTW

 Per workshop zijn de reiskosten tot 75 km retour inbegrepen

Deze Essential is geschikt voor:

  • bso en primair onderwijs
Een offerte aanvragen voor dit programma

Samen Doorzetten

Welk team kan als beste een scrum en wie is het meest behendig in het passeren van z’n medespeler? De jeugdworkshop Rugby  is gericht op weerbaarheid, het beste uit jezelf halen en het leren werken in teamverband. Gewoon op jouw eigen bso of basisschool.

Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen wordt gezorgd (o.a. rugbyballen en rugbypalen). Benodigde locatie: ruim grasveld, sportveld of plein. Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten, opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per les.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

[f