Workshop Streethockey

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Snel en uitdagend

√  Binnen en buiten

  Trainen met een allround sportinstructeur

 Instaptarief: € 174,99 excl. 21% BTW

  Iedere aansluitende workshop kost € 79,99 excl. 21% BTW

 Per workshop zijn de reiskosten tot 50 km retour inbegrepen.

Deze Essential is geschikt voor:

  • bso en primair onderwijs

Snel Uitdagend

Met hoeveel trucjes kan jij, mét hockeystick én bal, je tegenstander passeren? Met deze coole vorm van Hockey is het het team die de bal het vaakst in het doel van de tegenstander weet te spelen de winnaar! De jeugdworkshop Hockey is gericht op coördinatie, overzicht, snelheid en het leren werken in teamverband. Gewoon op jouw eigen bso of basisschool.

Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen wordt gezorgd (o.a. hockeysticks, ballen en doelen). Benodigde locatie: gymzaal, speelruimte, ruim grasveld, sportveld of plein. Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten, opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per les.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Plezier, aandacht en geduld”

Mijn naam is Bas Koffijberg en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2015. Als topjudoka (lid Team NL) en sportinstructeur breng ik dagelijks met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO PO EN FEESTJES

Boek nu jouw Streethockey workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Streethockey te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang