Workshop Strongman 

(kinderopvang)

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Teamwork

√  Een compleet ‘Wie is het Sterkste’ parcours op jouw eigen locatie

 Thematisch onderdompelen mogelijk, bijv. Winterstyle (meerprijs € 25,- excl. 21% BTW)

 Instaptarief van € 204,99 excl. 21% BTW

√  Iedere aansluitende workshop kost € 79,99 excl. 21% BTW

√  Per workshop zijn de reiskosten tot 50 km retour inbegrepen

Deze Special is geschikt voor:

  • bso en primair onderwijs

Team Work

Ga jij samen met je groep de uitdaging aan? Tijdens deze stoere workshop kunnen de mouwen opgestroopt worden! Wij hebben een heel tof parcours uitgezet waarbij je in teamverband gaat slepen met banden, slalommen met gewichten en zelfs ‘rotsen’ zult verplaatsen. Je zult goed moeten samenwerken, sterk zijn alleen is niet genoeg. De jeugdworkshop Strongman is gericht op coördinatie, uithoudingsvermogen, grenzen verleggen en werken in teamverband. Gewoon op jouw eigen locatie.

Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor veilige materialen wordt gezorgd. Het leukste is om deze activiteit buiten te organiseren, bijvoorbeeld het plein. Uiteraard volstaat ook een grasveld of gymzaal.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten. Per onderdeel worden er punten bijgehouden en aan het einde van de workshop maken we bekend wie zich mag kronen tot ‘Sterkste Team’. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per workshop.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Samen Excelleren”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO EN PO

Boek nu jouw Strongman workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Strongman te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang