Workshop Strongman

Leisure

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Opvallende activiteit binnen het animatieprogramma

√  Inzetbaar tijdens álle vakantieperiodes (en weekenden)

  Trainen met een allround sportinstructeur

 Ondersteunend personeel inbegrepen

√  € 520,- excl. 21% BTW

  Iedere aansluitende workshop kost € 150,- excl. 21% BTW

  Reiskosten inclusief

Deze Special is geschikt voor:

  • campings, vakantieparken én verenigingen.

Team Work

Tijdens deze stoere workshop kunnen de mouwen opgestroopt worden! Wij hebben een heel tof parcours uitgezet waarbij je in teamverband gaat slepen met echte tractorbanden, de slee vooruit gaat duwen, palen gaat tillen en zelfs ‘rotsen’ zult verplaatsen. Iedereen kan mee doen, jong en oud! Per onderdeel worden er punten bijgehouden en aan het einde van de workshop maken we bekend wie zich mag kronen tot ‘Sterkste Team’.

Het programma staat onder leiding van een gecertificeerde allround trainer en een projectmanager van Clinic Factory. Voor veilige materialen wordt gezorgd. Qua locatie volstaat een grasveld, sportveld of plein van minimaal 60-70m2.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten.  Maximale groepsgrootte van 30 deelnemers per workshop. Inzetbaar tijdens álle vakantieperiodes en weekenden.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Samen Excelleren”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks breng ik met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR CAMPINGS, VAKANTIEPARKEN & VERENIGINGEN

Boek nu jouw Strongman workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Strongman te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Juist door de inzet van deze activiteit komen onze gasten terug. Erg prettig is dat alles tot in detail voor ons geregeld wordt.

Robbert Northolt, Ardoer Scheldeoord

Wij kijken terug op een hele leuke, gezellige dag met een mooie clinic van Bas. Kortom geslaagd!

Secretaris judovereniging Borger, Judovereniging Borger