Workshop | Voetbal2019-11-12T10:48:15+00:00

Project Description

Workshop Voetbal

Waarom kiezen voor dit programma?

√  Teamwork

√  Buiten en binnen

  Trainen met een allround sportinstructeur

  Inzetbaar vanaf € 95,- excl. BTW per workshop

Geschikt voor:

  • bso 7+ en primair onderwijs 7+

Getoonde prijzen exclusief haal, breng en reiskosten

Een offerte aanvragen voor dit programma

Lekker een Balletje trappen

Hoe goed kan jij een penalty nemen? En kun je van verre afstand de lat raken? De jeugdworkshop Voetbal is gericht op plezier, coördinatie, conditie en werken in teamverband. Gewoon op jouw eigen bso of basisschool.

De workshop is inzetbaar in de vorm van een losse les of via één van onze aantrekkelijke pakketbundels, waarbij geldt: hoe meer lessen je afneemt des te voordeliger het tarief. Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen wordt gezorgd (ballen en doelen). Het leukste is om deze activiteit buiten te organiseren, bijvoorbeeld het sportveld of grasveld. Uiteraard volstaat ook een gymzaal of plein.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten, opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per les.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Samen Excelleren”

Mijn naam is Maoui van Schagen en ik ben werkzaam voor Clinic Factory sinds 2018. Dagelijks met veel plezier mijn passie voor goed en voldoende bewegen over op anderen. Zie je mij, of één van mijn teamleden binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO en PO

Boek nu jouw Voetbal workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Voetbal te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang