Workshop | Zeskamp2020-08-25T14:54:03+00:00

Project Description

Workshop Zeskamp

Waarom kiezen voor dit programma?

√  6 verschillende atletiekonderdelen

√  Binnen en buiten

  Trainen met een allround sportinstructeur

 Prijsrange instaptarief: € 119,99 ↔ € 159,99 excl. 21% BTW (afhankelijk van totale workshop afname)

  Iedere aansluitende workshop kost € 59,99 excl. 21% BTW

 Per workshop zijn de reiskosten tot 125 km retour inbegrepen.

Geschikt voor:

  • bso, primair onderwijs én verjaardagspartijtjes
Een offerte aanvragen voor dit programma

Verrassend Gevarieerd

Ben jij meer een sprintkanon of juist heel behendig over de horden heen? De jeugdworkshop Zeskamp kent een zeer divers karakter waarbij de kinderen in een uitdagend uur zes verschillende atletiek onderdelen langslopen.

De workshop is inzetbaar in de vorm van een losse les of via één van onze aantrekkelijke pakketbundels, waarbij geldt: hoe meer lessen je afneemt des te voordeliger het tarief. Inzetbaar tijdens de reguliere schoolperiodes alsmede in de vakanties. Er wordt getraind onder leiding van  een gecertificeerde allround trainer. Voor materialen wordt gezorgd. Het leukste is om deze activiteit buiten te organiseren, bijvoorbeeld het plein of grasveld. Uiteraard volstaat ook een gymzaal of ruim speellokaal.

De workshop kent een duur van maximaal 60 minuten, opgebouwd uit: een korte sportspecifieke warming-up, speluitleg, wedstrijdelement en een coolingdown. Maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per les.

Ontzorgen
Wij houden van korte lijnen en heldere communicatie zowel voorafgaand als tijdens het programma. Daar waar nodig vinden aan- en bijsturingen plaats. Verder beschikken al onze sporters over de juiste pedagogische & didactische achtergrond en zijn zij tevens in het bezit van een VOG, welke onder meer getoetst is op de punten 84 en 86 (kinderopvang en belastbaarheid met de zorg voor minderjarigen).

“Streng met een glimlach”

Mijn naam is Glen Koper. Werkzaam voor Clinic Factory sinds 2014. Als voormalig topsporter breng ik dagelijks mijn passie over op de kinderen. Mijn motto? Streng met een glimlach en ieder kind stappen laten zetten op zijn of haar eigen niveau. Zie je mij, of één van mijn teamleden, binnenkort ook op jouw locatie?

VOOR BSO PO EN FEESTJES

Boek nu jouw Zeskamp workshop

Wat leuk dat je interesse hebt om de workshop Zeskamp te boeken! Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat. 

Nu boeken

PROGRAMMA OP MAAT

Reacties uit het werkveld:

Mooie samenwerking en toonzettend voor waar kinderopvang tegenwoordig voor staat!

Audrey Potman Jansen, BijDeHand Kinderopvang

Goed georganiseerd, volledig ontzorgd en inhoudelijk van top kwaliteit. Clinic Factory is een kadootje voor de kinderen, de ouders én de pedagogisch medewerkers!”

IVONNE BROIJL, Interim manager kinderopvang

Het is fantastisch verlopen. De ouders hebben zeer enthousiast gereageerd. Tevens kregen we op Facebook diverse leuke reacties.

Vestigingsmanager, Partou Kinderopvang