Animatieprogramma Campings 

Het garant staan voor een gevarieerde animatie programmering is niet meer weg te denken binnen de huidige Leisure branche.

De sportieve clinics en workshops van Clinic Factory bieden een kwalitatieve boost op het animatieprogramma van iedere camping en vakantiepark in Nederland. Met unieke en opvallende activiteiten komen wij naar jouw park toe, waarbij we de venue omtoveren tot een veilige en geschikte sportomgeving.

De organisatie en coördinatie is inbegrepen, waardoor je weinig tot geen omkijken hebt naar de planning. Dit aspect, in combinatie dat alles tot in de puntjes is gefaciliteerd, maakt ons een gewaardeerde partner binnen de branche.

Via Clinic Factory kun je iedere vakantieperiode eenvoudig en betaalbaar sportworkshops inzetten. Flexibel met een landelijke dekking.

Animatie activiteiten Clinic Factory

Erg prettig is dat alles tot in detail voor ons geregeld wordt: van de afstemming vooraf tot de organisatie op locatie, de inzet van materiaal, sporter en geluid. Juist door deze benadering komen mijn gasten terug”. Robbert Northolt Ardoer Comfortcamping Scheldeoord

Hoe ziet een sportieve inzet op jouw camping of park eruit? 

Zij doen al mee: