trainen met een topatleet2019-05-03T14:22:40+00:00

WELKOM BIJ CLINIC FACTORY’S

TRAINEN MET EEN TOPATLEET

MIJN NAAM IS BJORN BLAUWHOF. WERKZAAM VOOR CLINIC FACTORY SINDS 2018. ALS NEDERLANDS RECORDHOUDER OP DE 4 X 400 METER, BRENG IK MET VEEL PLEZIER MIJN PASSIE OVER OP ANDEREN.  ZIE JE  MIJ, OF ÉÉN VAN MIJN TEAMLEDEN, BINNENKORT OOK OP JOUW LOCATIE?

RESERVEER JOUW PROGRAMMA

TEAMBUILDING

BOOST JOUW EVENEMENT

LEDENWERVING EN -BEHOUD

Trainen met een Topatleet

Trainen met een Topatleet is inzetbaar als los dagdeel voor bedrijven, BSO’s,  hardloopevenementen, loopgroepen en atletiekverenigingen. Er wordt getraind onder leiding van een échte topatatleet. Gewoon, op jouw eigen locatie.

Bedrijfsleven
Als kers op de taart voor werknemers die hard aan het trainen zijn voor een businessrun. Hoe tof is het om één van de laatste trainingen in de voorbereiding tip en trics te ontvangen van een échte topatleet? Het programma kent een interactief karakter waarbij er in een tijdsbestek van 60 minuten diverse hardloop gerelateerde oefeningen in een uitdagend circuitvorm zullen worden aangeboden. Elementen als focus houden op de juiste looptechniek, energiebesparing maar ook een stukje ‘doorzetten’ zijn op een laagdrempelige manier geïntegreerd in de lesstof. De oefeningen zijn eenvoudig te volgen voor iedere deelnemer, voor materiaal wordt gezorgd.

Evenementen
Jouw loopevenement een extra boost geven? Met het ontvangen van echte topatleten op locatie wordt jouw evenement gegarandeerd een nog groter succes. Leuk om in te zetten in aanloop naar een kidsrun óf om cadeau te geven aan de winnaars van de businessrun.

Verenigingen en loopgroepen
Nieuwe leden aan jouw loopgroep of vereniging binden? Of bestaande leden eens extra motiveren? Het programma leent zich hier uitstekend voor en is ideaal om in te zetten tijdens een open dag of als aanvulling op een reguliere training. Inzetbaar op/rondom jouw eigen vereniging.

Een offerte aanvragen

Voor welke doelgroep? (verplicht)

In welk programma heeft u interesse? (verplicht, meerdere opties mogelijk)

Maak kennis met onze toppers:

Bjorn Blauwhof
Madiea Ghafoor

Onze referenties: