trainen met een topjudoka2019-04-25T20:39:19+00:00

WELKOM BIJ CLINIC FACTORY’S

TRAINEN MET EEN TOPJUDOKA

MIJN NAAM IS BAS KOFFIJBERG. WERKZAAM VOOR CLINIC FACTORY SINDS 2015. ALS LID VAN TEAM NL EN VOORMALIG NEDERLANDS KAMPIOEN SENIOREN, BRENG IK MET VEEL PLEZIER MIJN PASSIE OVER OP ANDEREN.  ZIE JE  MIJ, OF ÉÉN VAN MIJN TEAMLEDEN, BINNENKORT OOK OP JOUW LOCATIE?

RESERVEER JOUW PROGRAMMA

TEAMBUILDING

INVULLING ANIMATIEPROGRAMMA

LEDENWERVING EN -BEHOUD

Trainen met een Topjudoka

Trainen met een Topjudoka is inzetbaar als los dagdeel voor bedrijven, campings & vakantieparken en judoverenigingen. Er wordt getraind onder leiding van een échte topjudoka. Gewoon, op jouw eigen locatie.

Bedrijfsleven
Het programma binnen het bedrijfsleven is ideaal inzetbaar als teambuildings en/of onboardingsactiviteit. Stap samen met jouw medewerkers / collega’s de judomat op en ervaar de kracht die deze sport in zich heeft. Op een interactieve wijze wordt er binnen de oefeningen een vertaalslag gemaakt tussen topsport en het bedrijfsleven. De clinics kunnen op de eigen bedrijfslocatie georganiseerd worden, de kantine volstaat hierin veelal.

Campings & vakantieparken
Bij uitstek de perfecte gelegenheid om met het hele gezin een uitdagende activiteit te beleven tijdens het verblijf op jouw camping of vakantiepark. Het programma sluit naadloos aan op de bestaande animatie activiteiten. Voor jong en oud bieden wij op interactieve wijze uitdagende oefeningen aan. Qua ruimte volstaat veelal de animatiezaal die omgetoverd wordt tot een heuse dojo. De clinics kunnen bij lekker weer buiten georganiseerd worden.

Judoverenigingen
Nieuwe leden aan jouw vereniging binden? Of bestaande leden eens extra motiveren? Het programma leent zich hier uitstekend voor en is ideaal om in te zetten tijdens een open dag of als aanvulling op een reguliere training. Inzetbaar op/rondom jouw eigen vereniging. Indien jouw eigen dojo onvoldoende ruimte biedt kunnen wij zorg dragen voor voldoende judomatten op locatie.

Een offerte aanvragen

Voor welke doelgroep? (verplicht)

In welk programma heeft u interesse? (verplicht, meerdere opties mogelijk)

Maak kennis met onze toppers:

Glen Koper
Glen Koper
Bas Koffijberg
Bas Koffijberg
Maoui van Schagen
Maoui van Schagen
Bas van Empelen
Bas van Empelen

Onze referenties: