Samenwerken met Clinic Factory.

Met ons sportieve team van collega’s ondersteunen wij dagelijks kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang, scholen en campings door heel het land! Ben jij die flexibele pedagogisch medewerker en -Do We Have Your Back- bij korte of lange termijn personeelsuitdagingen? Welkom in onze flexpool! Scoor jij liever met onze (in eigen beheer ontwikkelde) sportworkshops en clinics? That’s fair, 0-1 voor jou workshoptopper!  

Hoe snel ben jij? Solliciteer vandaag nog en OWN samen met ons de leukste opdrachten bij jou in de regio. 

Gezond opgroeien

Of je nu aangesproken wenst te worden met hem/hij/het/zij/haar/je/jullie/we/wij, Bij ONS gaat het om wie je bent en wat je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de toekomst. Hierbij staat gezond opgroeien centraal! In je ogen zien we enthousiasme en in werkhouding een gedreven passie voor sport en bewegen maar ook spel. Deze combinatie maakt je voor ons de onweerstaanbare kandidaat, die we met liefde onboarden.

Meet Tarita

Tarita Zoe is mede eigenaar en de spin in het web als het gaat om planning en HR. Samen met haar collega’s staat zij 24/7 voor jou klaar! Yep, ook in het weekend. Om de planning voor de week erop door te nemen, om je vragen te beantwoorden maar natuurlijk ook gewoon om een luisterend oor te bieden. Hoe was je weekend, by the way?

Hoe werkt het?

Solliciteer voor de leukste bijbaan!

  In welke bijbaan heb je interesse? (verplicht)
  (Sportief) pedagogisch medewerker kdv(Sportief) pedagogisch medewerker bsoWorkshop begeleider

  Waar wil je werken? (verplicht)
  Noord-HollandZuid-HollandUtrechtFlevolandGelderlandNoord-BrabantLimburgZeelandOverijssel

  Welke dagen ben je beschikbaar? (verplicht)
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  Welke maand(en) ben je beschikbaar?
  JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

  En, waar sta jij morgen?